تولید و عرضه کلیه صنایع ریخته گری آلومینیوم و روی و آلیاژهای مربوطه
قوطی و پروفیل هر دو مقاطع فولادی پرمصرف هستند که در ساخت و سازها استفاده می شوند با این حال، تفاوت هایی بین این دو وجود دارد که باید در هنگام انتخاب محصول به آنها توجه کنید.
پروفیل به مجموعه ای از مقاطع فولادی طویل گفته می شود که دارای سطح مقطع مشخص هستند. میلگرد، تیرآهن، سپری، نبشی و ناودانی همگی زیرمجموعه پروفیل ها هستند. قوطی پروفیل ها جزء جدایی ناپذیر بسیاری از صنایع و ساختمان ها هستند ؛ پروفیل ها انواع مختلفی دارند و با توجه به ویژگی های مورد نظر در موارد مختلفی قابل استفاده هستند.
همان طور که از اسم این پروفیل ها مشخص است، به آن گروه از محصولاتی گفته می شود که در ساختمان سازی کاربرد دارند. از این محصول در ساخت در و پنجره های آلومینیومی استفاده می شود.
پروفیل های ساختمانی، چند شکل دارند :
1- پروفیل نورد گرم : این محصول، قوطی شکل بوده و از نورد گرم شمش فولادی ساخته شده است.
2- پروفیل نورد سرد : این نوع پروفیل، با شکل دادن ورق های فولادی از طریق خم کردن و پرس تولید می شود و ظاهر آن، ناودانی شکل است. محصولات تولید شده با این روش، برای کارهای سبک ساختمانی، مانند تیرهای تیکه گاه، چهار چوب های در های ساختمان و ناودانی مناسب است.
3- پروفیل مرکب : پروفیل مرکب، از ترکیب پروفیل نورد گرم و پروفیل نورد سرد حاصل می شود.
پروفیل های صنعتی
دسته ی دیگری از پروفیل ها، پروفیل های صنعتی هستند که به دلیل وزن کم و مقاومت بالا در صنایعی مانند خودروسازی، صنایع نظامی و … کاربردهای مختلفی دارند.
قوطی صنعتی یا همان پروفیل سنگین، در سازه های فلزی بزرگ، پل ها، تابلوهای تبلیغاتی و صنایع نظامی، دارای کاربردهای متفاوتی است. ساختمان هایی که در کارخانه ها تولید می شوند در قسمت های مختلف، به ستون و باکس های فلزی نیازمند هستند؛ در چنین مواردی از قوطی صنعتی استفاده می شود.
البته بهتر است بدانید که قوطی صنعتی در ساخت خرپاهای عظیم هم کاربرد دارد. همچنین، در ساخت تجهیزات و ماشین آلات صنعتی از این نوع قوطی، استفاده های مختلفی می شود.
بارزترین مشخصه ی پروفیل های صنعتی، ابعاد بزرگ و استحکام بی نظیر این محصولات فولادی در تحمل انواع آسیب ها و ضربات احتمالی است. قوطی های صنعتی، توان باربری و استحکام کششی بسیار زیادی دارند.
قوطی مبلی که به آن پروفیل سبک هم گفته می شود، دسته ای از پروفیل ها است که به دلیل داشتن خصوصیات متنوع و عالی، استفاده ی گسترده ای در ساخت مبلمان، دوچرخه، لوازم خانگی، اگزوز، کانکس و غیره دارد. قیمت پروفیل سبک بر حسب وزن اعلام می شود.
قوطی مبلی، از ورق سرد با ضخامت 0.7 الی 1.5 میلی متر تولید می شود. این محصول، می تواند سطح مقطع سه گوش، چهارگوش، دایره ای و یا ترکیبی داشته باشد. رایج ترین پروفیل های مبلی، قوطی مبلی با سطح مقطع مربع و یا قوطی سبک با سطح مقطع مستطیلی شکل است که بین مصرف کنندگان از محبوبیت خاصی برخوردار است.
قوطی های گالوانیزه برای جلوگیری از زنگ زدگی، یک پوشش گالوانیزه دارند؛ به همین دلیل، نسبت به انواع قوطی پروفیل، مصرف بیشتری دارند. پروفیل های گالوانیزه، در صنایع کشاورزی و گلخانه ها کاربردهای بسیاری دارند. قوطی گالوانیزه در اشکال گوناگونی نظیر پروفیل U گالوانیزه، پروفیل H گالوانیزه، پروفیل نیم دایره و … ساخته می شود. این پروفیل ها به دلیل روکش گالوانیزه، در برابر زنگ زدگی و خوردگی از مقاومت بالایی برخوردار هستند.
قوطی ستونی، یکی از قوطی های پُرکاربرد است که در ساخت سوله، استفاده در کارگاه ها، انبارها و ستون های ساختمان کاربردهای متفاوتی دارند. این نوع قوطی ها به دو دسته ی ستونی ساختمانی و ستونی صنعتی تقسیم می شوند.
در ادامه، مهمترین انواع پروفیل ، کاربرد و ویژگی آن ها را با هم بررسی خواهیم کرد.
به طور کلی، پروفیل ها به دو دسته ی باز و بسته تقسیم می شوند :
پروفیل های بسته، شامل پروفیل لوله و قوطی، در و پنجره ی ساختمانی، پروفیل در های کرکره برقی و پروفیل یو پی وی سی هستند که به دلیل شکل ظاهری شان، در دسته ی پروفیل بسته جای دارند.
انواع تیرآهن، تسمه، میلگرد، ناودانی، نبشی و چهارپهلو، جزء پروفیل های باز محسوب می شوند.
از پروفیل زد معمولاً در سقف سالن های بزرگ، مانند سوله، انبار و حتی پارکینگ ها استفاده می شود. این نوع پروفیل، دارای انواع Z18 ,Z20 و Z22 می باشد.
پروفیل زد، دارای کاربردهای مختلفی در ساختمان سازی است؛ بنا بر این باید اشکال مختلفی از این محصول ساخته شود تا بتواند نیازها را به خوبی برطرف کند. از مقطع Z برای اتصال قسمت های مختلف سازه های فلزی استفاده می شود. همان طور که می دانید، ساختمان های فلزی از قطعات مجزا ساخته می شوند که در نهایت باید به صورتی مناسب و یکپارچه به یکدیگر متصل شوند.
میان همه ی پروفیل ها، پروفیل در و پنجره، جایگاه ویژه ای دارد. انتخاب پروفیل در و پنجره ی باکیفیت می تواند در بالابردن سطح کیفی ساختمان، تأثیر زیادی داشته باشد. این محصول در شکل های متفاوتی ساخته و به بازار عرضه می شود. به طور کلی، این پروفیل ها از چند نوع متریال و بر اساس استانداردهای مختلفی تولید می شوند.
از پروفیل آبرو به عنوان مسیر حرکت آب از سقف به سمت شیروانی استفاده می شود. این پروفیل باید به شکلی تولید شود که وزن سبکی داشته باشد و در نهایت بتواند به سادگی در سطحی بالاتر از سطح زمین قرار داده شود. از دیگر مصارف این نوع پروفیل، استفاده روی ساندویچ پانل های سقفی است تا هدایت مسیر آب حاصل از برف و باران به سمت پایین، به درستی انجام شود.
پروفیل سی یا سی پرلین، یکی از پروفیل های مهم و کاربردی در حوزه ی ساختمان سازی است. این نوع پروفیل، اساساً تیرچه ای است که برای پوشش سقف یا دیوار، مورد استفاده قرار می گیرد.سی پرلین ها، معمولاً برای پوشش سقف های سبک صنعتی استفاده می شوند؛ همچنین از این محصولات برای اتصال ستون هایی که فاصله ی زیادی از یکدیگر دارند، استفاده می شود.
از مهم ترین کاربردهای انواع پروفیل، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- بخش عمده ای از پروفیل ها در ساخت در و پنجره ی آهنی استفاده می شوند.
2- پروفیل های مربع و مستطیلی شکل برای نرده های فلزی در و پنجره ی منازل، حفاظ کنار پله ها، حفاظ نرده ای و مواردی از این قبیل، مورد استفاده قرار می گیرند.
3- نمونه های بزرگتر این مقاطع، کاربردهای متنوع تری دارند.
4- پروفیل زد یا سی پرلین در ساخت سقف سوله ها کاربرد دارد.
5- از پروفیل ها در ساخت لوازم پزشکی، مانند تخت های بیمارستانی، اسباب حمل بیمار و وسایل آزمایشگاهی استفاده می شود.
1- عوامل مختلفی در قیمت نهایی پروفیل، تأثیرگذار هستند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
2- متراژ مورد نیازنوع فرآیند ساخت پروفیل (نورد سرد یا نورد گرم): فرآیند تولید این محصول به دلیل تفاوت در تجهیزات، روی قیمت نهایی پروفیل تأثیرگذار است.
3- نوع سطح مقطع پروفیل مورد نظرجنس آلیاژ به کاررفته در پروفیل (از نظر مقاوم سازی در برابر خوردگی و شرایط جوّی)
جهت اطلاع از قیمت قوطی و پروفیل کیان آلیاژ می توانید با شماره 03155503344و03155503355 تماس حاصل فرمائید.